Кајак риболов штап за чамце

НОВИ РИБОЛОВНИ РОДНИ НОСАЧ, ВОЗНИЧКИ ВОДИЧ ЗА ВАШ КАИАК, РИБОЛОВНИ ЧАМАК Чврста пластична чврста пластична чаура за рибарску шипку за подесиве бочне комаде за монтажу на бочним носачима Овај носач чамца Род држи спортски јединствени дизајн који помаже у постављању кукице задржавајући напетост риба....

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

НОВИ ВОЗНИЧАР ЗА РИБОЛОВ, ВОЗАЧ ВОЗИЛА ЗА ВАШ КАИАК, РИБОЛОВНИ ЧАМАЦ


Чврста пластична черка за чамац високе чврстоће за чамац
Подесиви окови за окретање бочних страна

Овај стил чамца Род Холдер представља јединствени дизајн који помаже у постављању кукице задржавајући напетост на рибу.
Унутрашња цев се врти, двоструко је лакше уклонити штап у односу на конвенционалне држаче. Овај држач за руке поседује задње седло које прихвата све врсте комбинација штапића и колутова, велики, глатки окретни прстен спречава губитак шипке, а покрет вертикалног окретања 110 ступњева омогућава лако позиционирање шипки за троллинг и може чак осигурати штап и колут вертикално када је време да се пресели.
Овај висококвалитетни држач за најлонске шипке долази са свим деловима који се директно причврсте на нови кајак. Може се монтирати и на чамце, тинније и друге водене радове ако је потребно.


Са овим држачем штапа, можете контролисати штап у било ком смеру, лако и флексибилно. Може се користити на броду, кајаку и сл.
Добар квалитет и једноставан за инсталацију.

Носач штапа за пецање
Материјал: пластика
Боја: црна, као слика
Тежина: 430г / сет прибл.
Пакет садржи:
Тело к 1, компонента к 3, Вијак к 4

Srodni proizvodi

Istraga