Захтеви за место одржавања кануја

- Sep 12, 2017 -

На Олимпијским играма, хидростатичка игра на кануу обично се комбинује са тркачком трком са воденом стазом. Да би се задовољиле потребе веслања, стаза мора испуњавати сљедеће минималне захтеве за мерни опсег.

Дужина 1400 метара (равна удаљеност), широка 120 метара, минимална дубина од 2 метра; поред канала барем једне стране реке од првог канала на максималном растојању од 50 метара.

Обала реке је благи нагиб таласа, изграђен великим камењем или другим специјалним материјалима, тако да се таласи не преклапају преко насипа. Вода је поставила посебан канал, тако да учесници у области конкуренције или подручја за обуку.

Хидростатички турнир на кануом је удаљеност од 1000 метара и 500 метара. Трка користи девет канала, сваки канал ширине 9 метара; у распореду канала трке мора бити у складу са правилима распореда система "А1-бано". На Олимпијским играма мора се користити аутоматски морнари и електронски систем времена.

Један од кључних садржаја локације је терминални торањ. Ово је основно подручје такмичења, обично 4 или 5 спрата мале зграде, као крај оперативне собе система, крај суда времена, арбитражна сала, комисија за конкуренцију, крај видео-сала, радио-просторија и просторија за медијске камере.

Под нормалним околностима, ВИП подручје у близини терминалне куле, лако је гледати спортисте кроз циљну линију предивних перформанси.

Још један важан објекат је чамац. Чамац је углавном близу горње и доње воде, са подручјем активности спортиста и осталим објектима у близини.

Брод се обично складишти на полици, чамац има два отворена и затворена. Брод се такође може паркирати на отвореном током трке.


  • Алуминијумска округла цев 3 бимини врх са 4 траке
  • Марине Граде Бимини Топ Комплети Комплети за најлонску палубу и крајње капе
  • Отворени водоотпорни роштиљ на роштиљу
  • Прилагођени бродски поклопац брода
  • 16 брендова Полиестер Ропес Боат Доцк линије
  • Врата од нерђајућег челика Доцк Лине кљешта бродова

Srodni proizvodi