Веслање и кајак

- Sep 12, 2017 -

Веслање

Један од водених спортова. Коришћењем једне или више лопатица на чамцу да користе мишићну чврстоћу за веслање и весло као једноставну и механичку воду, тако да брод назад на лопатицу унапред помери веслање.

Вежбање веслања у рекама и језерима и другим природним водама, свеж и сунчан ваздух, природним елементима купке, може ефикасно побољшати кардиоваскуларну и респираторну функцију тела, повећати мишићну снагу, регулисати равнотежу нервног система, врло помоћ здравље људског тела.

Порекло веслачког покрета сматра се једноставним турнирским турниром у 18 светској Европи, а редовна трка почела је 1829. године између Универзитета у Оксфорду и Универзитета у Кембриџу. Традиционална веслаћа трка, која се одржава сваке године на природној Темзи, већ око 170 година.

Свјетско првенство у првенству мушкарци и жене укупно 24, Свјетско првенство у првенству у олимпијским играма мушкарци и жене укупно 14, олимпијске игре веслање мушкараца и жена 14 предмета. Редовна конкуренција на 2000 метара на стандардном каналу. На почетку трке чамци су били на стартној линији.

После наруџбине, чамци што је пре могуће до краја чамца који су стигли до краја брода освојили су резултат меца. У природним водама игре, често погођеним временом, чак и пре и после две групе различите климе. Дакле, резултати такмичења за веслање само за референцу, до сада нема светског рекорда.

Кануинг

Кануинг је Олимпијске игре. Уобичајена је у Европи и има ширу масовну основу. Средином тридесетих година, покрет је уведен у Азију, где су људи кајаковали у Гуангџоу Пеарл Ривер.

1974. Кина је учествовала у Међународној федерацији веслања. 1975. - 1980. Кина има пет пута да учествује на Светском првенству у кану и неколико међународних такмичења.

Кану је чамац за веслање који носи специјално израђен брод са једним или више лопатица.

Кану, укључујући кајаке и веслање, су два мала, без весла. Као два брода места, расе, правила игре и судијска метода су у основи исти, тако да кајак и веслање заједно називају кајакаштво.

Међутим, два чамца структуре у облику чамца, облик лопатице, положај лопатице спортисте, разумијевање метода лопатице и техничка акција је сасвим другачија. Кајак спортисти седе унутар и изван палубе кокпита, држећи весла на оба краја лопатице, са обе стране брода наизменично паддле

Веслање је предња ногу лопатице у окућницу, задње ноге клече, две руке са једносмерном лопатицом на страни брода воде, под-паддле и десно весло. Кајак има кормило са репом, који манипулише веслима и стопалима;

Сада Међународна кајакашка федерација (Међународна кајакашка федерација) само кану у име кајака и веслања. Типи канука су: једни кајак (К1), дупли кајак (К2), четири кајака (К4), једнократно веслање (Ц1), двоструки ред (Ц2), четири весла (Ц4), једрилица (Т1) (Т2).

Пројекат кануке подељен је на два дела: воду и торрент.


  • 25мм Алуминиум Скуаре Тубе Понтоон Боат Бимини Топ са најлонским фитингом
  • 25мм Алуминиум Скуаре Тубе Понтоон Боат Бимини Топ са алуминијумским фитингом
  • Брод Бимини Топ Шатор са Опен Виев Виндовс
  • Палуб из нерђајућег челика монтира палубу за панталоне Бимини
  • Делуке Фисхинг Боат Сеат Фолдинг Марине Боат Сеатс
  • 16 брендова Полиестер Ропес Боат Доцк линије

Srodni proizvodi