Водоотпорна неткана тканина камион Цампер РВ поклопац

Водоотпорна неткана тканина камион Цампер РВ поклопац камион Цампер РВ поклопац

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Водоотпорна неткана тканина камион Цампер РВ поклопац
Труцк Цампер РВ Цовер


Модел ТРУЦК ЦАМПЕР РВ ЦОВЕР СПЕЦ
СПЕЦИФИКАЦИЈА ФИТС ФОР СКУ ШИФРА
ДУЖИНА ШИРИНА ВИСИНА РВ СИЗЕ ПОЛИПРОПИЛЕНЕ ТОП ПОЛИЕСТЕР ТОП
А 125 " 108 " 96 " 8'-10'Л ГРВТ3410 ГРВТ3060А
Б 149 " 108 " 96 " 10'-12'Л ГРВТ3412 ГРВТ3060Б


Srodni proizvodi

Istraga